Un 2015 plin de calatorii!

Bine ati venit in 2015 alaturi de Harta Turistului. Anul acesta se anunta un an destul de bun pentru calatorii, comparabil cu 2014. La cate ploi am avut anul trecut in perioada verii sunt sanse destul de mici ca si in acest sa avem o vara ploioasa. Sa nu avem insa nici reversul, adica temperaturi de 35-40 de grade constant timp de doua luni. Nici asa nu e bine.

Suntem insa inca in ianuarie si pentru prima oara dupa multi ani, am intrat in noul an cu zapada pe partii. Din abundenta chiar, pentru ca intre 26 si 30 decembrie 2014 a nins din abundenta, iar statiunile montante au fost pline de turisti dornici de distractie pe zapada.

Ar fi frumos ca din aprilie sa iasa soarele si sa avem zile placute de primavara, cu multe plimbari. Iar din iunie sa ne putem face un program pentru un circuit prin Romania.

Eu personal sper sa ajung intr-un final si in zona de Nord-Vest, singura care nu am ajuns sa o vizitez pana acum. Am de vazut cateva locatii cu ape termale si poate si vreo 2 statiuni montane in Maramures.

Voi mai merge probabil si pe Transfagarasan si, daca drumul e cumva deschis, pe Transalpina. Mai am o planificare pentru Harghita Bai si Salina Turda, pe care tot vreau sa o vizitez de ceva vreme.

Probabil ca de-a lungul anului voi apuca vad locatii care nu mi le-am propus, dar care erau in drum. Sau pentru care mi-am facut drum, fiind in apropiere de drumul pe care eram eu.

Suficient despre lucrurile pe care vreau eu sa le fac in acest an (iar cu fiecare lucru reusit sa si adaug un articol pe site). Voi ce planuri de vacanta aveti pentru 2015 ?

La final va las cu o poza realizata intr-o calatorie la Orsova pe 29 Decembrie 2014, cand zapada incepea sa se aseze usor usor pentru portul dunarean.

orsova-calatorii-dunarea-iarna
Calatorii prin Romania: Orsova

 

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *