Idei de experiente inedite

In vara asta am mai multe planuri puse la punct (printre care si o noua vizita pe TransAlpina, in cazul in care reusesc sa o mai deschida anul acesta), iar printre planurile pe care le am anul asta e sa incerc sa sar cu parasuta. Ar trebuie sa fie o experienta interesanta, dar pana ieri nu am facut putin research pe tema asta.

Dar ieri am dat peste siteul celor de la Smart Experience – www.smartexperience.ro, in cazul in care va intereseaza, iar acolo am vazut cateva lucruri interesante de facut pentru vara asta. Inclusiv un salt cu parasuta. Combinat probabil cu o tura de offroad in Dobrogea.

Sa le luam insa pe rand. Saltul cu parasuta. O chestie pe care vreau sa o fac de multa vreme, dar care nu e foarte permisibila financiar. Costa undeva pe la 1000 de lei, dar la ei pe site am vazut ca au oferta pentru un salt cu parasuta la 770 de lei. Salt cu parasuta de la 4000 de metri undeva deasupra Bucurestiului. M-as baga la asa ceva intr-o zi cu vreme si vizibilitate buna. Trebuie insa sa intreb daca accepta persoane cu o greutate… ridicata.

Iar legat de offroad… e ceva care vreau sa o fac de ceva vreme. Cum masina mea nu prea reuseste sa urce pe iarba, e mai sigur sa conduc masina altcuiva pe offroad. Asta pana voi avea eu una si ma pot duce pe oriunde. Tot la cei de la Smart Experience am vazut ca au o oferta pentru parcurgerea unui traseu pe offroad pe traseul Mamaia – Navodari – Lacul Tasaul – Cariera Sitorman – Gura Dobrogei – Cheile Dobrogei – Manastirea Casian – Ferma Verde – Allah Bair – Izvorul Tamaduirii – Cetatea Capidava – Dunare.

Din ce am citit, o sa fie un traseu de offroad interesant, dar la care e necesar sa va strangeti in grupuri de macar 6 persoane, cu doua masini off-road. Pentru ca daca e cazul ca o masina sa ramana blocata, sa mai existe o masina de ajutor. Pozele arata bine pe site si peisajul e destul de ok. Aici cred ca excursia e mai ok de realizat undeva prin aprilie-mai, pentru ca dupa va fi destul de cald pentru o excursie pe zi. Dar din nou, o parere personala a unui om care uraste caldura excesiva, poate unele persoane au nevoie de soare intens pentru o astfel de excursie.

Am mai vazut pachete pentru escalade, derby-crash sau room escape, dar despre acestea voi vorbi intr-un articol separat.

offroad

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *