Siteul vine in ajutorul celor care vor sa calatoreasca in Romania si nu au o idee de unde sa inceapa. Pentru ca avem destule locuri minunate pentru relaxare, locuri care nu au fost atinse de mana romaneasca sau au fost atinse intr-un mod bun, pentru ca ne permit relaxarea odata ce ajungem acolo. Veti gasi destule locatii turistice ca: lacuri, munti, ape minerale, ape termale, popasuri turistice, cetati, cabane.

De asemenea am creat si pagini care va ajuta sa ajungeti intr-o anumita locatie in cazul in care nu aveti posibilitatea sa ajungeti acolo cu masina personala. Am incercat sa adaug cat mai multe trasee cu trenul sau cu autobuze/microbuze pentru a putea afla cum sa ajungeti dintr-o localitate in alta. Pentru fiecare localitate adaugata din Romania aveti la dispozitie o harta, metode de a ajunge acolo cu trenul sau cu masina si detalii turistice despre acea localitatea sau locatie.

Nu va sfiiti sa puneti intrebari, daca aveti intrebari legate de modalitati de transport in alte localitati comentati aici sau pe o pagina apropiata ca relevanta pentru a va putea raspunde.

Unele din pozele pe care le veti gasi pe acest site au fost preluate de pe Google Earth prin serviciul lor de Panoramio. In articolele in care apar poze de pe panoramio, am pus de obicei la final un link sau am lasat o fraza prin care incurajez cei care viziteaza siteul si observa ca sunt poze de ale lor de pe panormaio sa imi lase un comentariu cu nume al autorului pozei. As fi preferat ca majoritatea pozelor de pe acest site sa fie realizate de mine, dar din nefericire nu am timp sa vizitez toata tara, asa ca mai preiau si poze de pe Panoramio. Pana cand voi merge in acele locatii pentru a face poze, voi pastra pozele initiale. Daca vedeti una din pozele realizate de voi pe acest site si nu doriti sa apara aici, lasati un comentariu si o voi sterge in momentul in care il voi citi si imi veti dovedi ca poza este a voastra.

Pentru detalii, corectari la ceea ce am scris pe site sau informatii noi pe care le puteti aduce pentru a face siteul cat mai util, scrieti un comentariu in aceasta pagina.

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

18 thoughts on “Contact

 1. LUMINITA says:

  SPUNETI-MI DACA PE PERIOADA DE IARNA SUNT DESCHISE BAILE MIHAIENI DIN SM SI CIT ESTE CAZAREA?

 2. Varga Zsuzsa - Klara says:

  Buna ziua,

  Suntem o agentie de turism si avem un site de rezervari online clichoteluri.ro.
  As dori sa va trimit oferta noastra de colaborare si v-as multumi daca mi-ati trimite un e-mail de pe adresa pe care as putea trimite oferta.

  Va multumesc anticipat si va doresc o zi placuta in continuare.

  Cu stima,

  Zsuzsa – Klara Varga
  Referent relatii clienti

 3. anamaria says:

  buna ziua, imi puteti spune va rog despre plecarea beius-tinca-oradea pleaca si sambata? pe la ce ora si de unde porneste din beius,din autogra?

 4. admin says:

  Conform programului de transport de pe siteul consiliului judetean Bihor, nu e nici o cursa in weekend din Beius catre Oradea. Cu toate acestea cred ca in oras sunt companii de transport care merg catre Oradea, doar ca la aceasta ora nu imi sunt cunoscute.

 5. admin says:

  @Kulc – din cate stiu eu, e deschis tot anul strandul. Totusi, daca vrei sa te convingi, da un telefon la ei: Telefon: (0040) 76/900-5476 ori (0040) 26/187-1240

 6. Morosanu Teodora says:

  Conducerea Muzeului de Artă “Ion Irimescu” vă roagă ca în Programul excursiilor sau a demersurilor de informare şi promovare a punctelor turistice din nordul Moldovei, să includeţi şi Muzeul de Artă “Ion Irimescu” din Fălticeni. Pentru a vă trezi interesul asupra acestui punct turistic am ataşat la mail şi o scurtă descriere a vieţii şi activităţii maestrului Ion Irimescu, precum şi câteva repere istorice şi geografice ale spaţiului în care este situat muzeul.
  Sculptorul Ion Irimescu este considerat unul dintre mai mari artişti plastici contemporani. A fondat la Fălticeni muzeul de artă ce-i poartă numele. Patrimoniul acestui muzeu cuprinde peste 314 sculpturi si peste 1000 de desene, la care se adaugă şi câteva zeci de tablouri realizate de artişti consacraţi, din colecţia donatorului cât şi lucrări ale artiştilor plastici fălticeneni expuse permanent în corpul B. Muzeul mai deţine un valoros fond de carte de artă şi beletristică.
  Numele oraşului Făticeni este legat de aproape 39 de personalităţi ale culturii româneşti care s-au născut sau au locuit în această urbe. Acest “Waimar al României” este un pământ binecuvântat. Turistul rămâne impresionat de frumuseţea zonei geografice(Dumbrava Minunată, Nada Florilor) şi poate trăi o uimitoare experienţă.
  Oraşul-muzeu invită la o plimbare în care se vor parcurge spaţii cu o enormă încărcătură de spiritualitate ( Muzeul de Artă ”Ion Irimescu”, Muzeul Sadoveanu, Galeria Oamenilor de Seamă, Muzeul Apelor”Mihai Băcescu”).
  Oraşul Fălticeni este situat pe E 85, principala cale de acces spre comorile spirituale ale Bucovinei; şi se poate ajunge cu autoturismul, trenul, bicicleta în funcţie de locul de plecare(Iaşi-125 km, Bacău-120km, Bucureşti-425km, Botoşani-65 km, Braşov-205km, Rădăuţi-80km, Gura-Humorului-42km, Siret-64Km).
  VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG !

 7. Administrator says:

  /transilvania/baile-baita/ informatii gresite

  “Instalatii de cura:
  – instalatii pentru bai calde cu apa minerala;
  – bazine cu apa minerala in aer liber;”

  sunt dezafectate, nu mai functioneaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *