Vacanță exotică în Hawaii

Descoperă paradisul pe pământ într-un sejur în Hawaii

Hawaii ca destinație de vacanță este fără îndoială paradisul pe pământ și visul oricărui pasionat de vacanțe exotice. Hawaii este de fapt cel mai izolat grup populat de insule din întreaga lume.

Situat în Oceanul Pacific, Hawaii cuprinde opt insule principale, mai mulți atoli și numeroase insule de mici dimensiuni. Dacă îți dorești să ai parte de o vacanță inedită, un sejur Hawaii este alegerea ideală, această destinație oferindu-ți plaje cu nisip alb, ape turcoaz, munți impunători și văi abrupte.

Cele opt insule principale sunt următoarele: Hawaii, care mai este numită Big Island pentru a se evita confuzia, Maui, Kahoolawe, Lanai, Molokai, Oahu, Kauai și Niihau.

Pe insula Hawaii sau Big Island cum mai este numită pentru a nu se confunda cu statul Hawaii, se află cel mai activ vulcan din lume, care poartă numele de Kilauea.

Acesta se găsește în Hawaii Volcanoes National Park. Una dintre activitățile preferate ale turiștilor într-un sejur în Hawaii este plimbarea cu elicopterul. Această activitate reprezintă cel mai bun mod de a vedea insula global și de a se bucura de peisajele tropicale din această destinație.

Condiții de călătorie pentru o vacanță în Hawaii

Pentru un sejur exotic în Hawaii, ca cetățean român ai nevoie de viză de SUA . Trebuie să te asiguri înainte că ai pașaportul valabil cel puțin șase luni de la emiterea acestuia.

Viza pentru Hawaii se obține ușor, urmându-se cu exactitate pașii procedurilor de pe site-ul misiunii diplomatice. Pentru o vacanță exotică în Hawaii, consultanții travel ai agenției de turism Smart Tours te vor ajuta cu toate documentele și informațiile necesare obținerii vizei, astfel ca vacanța ta să fie exact așa cum ți-ai dorit.

Când să călătorești în Hawaii?

Înainte de a pleca într-un sejur în Hawaii este bine să te informezi cu privire la perioada în care îți dorești să călătorești, pentru a avea, astfel, o vacanță liniștită și relaxantă și o experiență de călătorie cu adevărat inedită.

Vremea este tolerabilă pe tot parcursul anului în Hawaii. Lunile de primăvară reprezintă sezonul de vârf pentru o vacanță exotică în Hawaii, cele mai bune luni de călătorie fiind lunile martie și aprilie.

Practic, aceste luni reprezintă începutul sezonului uscat când vremea este perfectă, turiștii nu sunt atât de mulți, apa este bună pentru înot, iar soarele zâmbește printre palmieri.

Cele mai aglomerate luni cu flux foarte mare de turiști sunt lunile de iarnă, în preajma sărbătorilor. Primăvara în Hawaii este cea mai bună perioadă pentru un sejur exotic alături de cei dragi. Aceasta aduce o atmosferă tropicală aparte, vegetație bogată pe toate insulele arhipelagului, flori colorate, plaje cu nisip alb și fin și ape turcoaz. Un adevărat tărâm de poveste!

De asemenea, trebuie să țineți minte faptul că sezonul uscat are două perioade: lunile decembrie-aprilie și iunie-august. Iarna este sezonul de vârf, când este foarte aglomerat, însă dacă ești pasionat de surf, trebuie să călătorești iarna în Hawaii pentru că valurile foarte mari din lunile de iarnă fac ca practicarea acestui sport să fie o experiență aparte.

Atracții turistice în Hawaii

Într-o vacanță exotică în Hawaii nu te vei putea plictisi niciodată. Indiferent de ce insulă vei alege să explorezi, vei observa că fiecare este unică în felul său.

Pur și simplu bucură-te de cultura hawaiană, de gastronomia specifică, de cultura polynesiană și de energia aparte a acestei destinații tropicale.

Dacă îți dorești ca vacanța ta să fie inedită, explorează printr-o excursie opțională vulcanul activ Kilauea de pe insula Hawaii (The Big Island) sau optează pentru un tur cu elicopterul în jurul insulei Kauai.

Admiră balenele într-o plimbare cu catamaranul, fă snorkeling sau scuba diving, relaxează-te pe una dintre faimoasele plaje cu nisip alb și participă la dansurile și petrecerile tradiționale.

O petrecere pe plajă în Hawaii, în jurul unui foc, purtând ghirlande de flori în jurul gâtului și savurând un cocktail cu fructe exotice, s-ar putea să fie una dintre cele mai frumoase experiențe de călătorie.

Descoperă paradisul pe pământ într-un sejur exotic în Hawaii! Explorează ofertele smart de pe portalul cu vacanțe sau apelează la specialiștii în turism Smart Tours pentru o vacanță personalizată!

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *