Vacanța ideală la plajă

Cauți o vacanță la plajă care să fie și accesibilă din punct de vedere al prețului și care să aibă și plaje cu nisip fin și apă turcoaz? Consultanții travel ai agenției de turism Smart Tours îți recomandă cele mai bune destinații de vacanțe la plajă pentru anul 2019.

Cu gândul la mare și soare, îți poți alege din sutele de oferte zilnice, oferta care ți se potrivește cel mai bine. Vrei la plajă cu familia? Îți dorești să petreci timp de calitate alături de jumătatea ta? Te pregătești să pleci în luna de miere? Vrei să petreci cu prietenii la malul mării? Indiferent cu cine îți dorești să pleci în vacanța la mare sau de destinația în care îți dorești să călătorești, poți alege dintr-o multitudine de oferte vacanța care ți se potrivește.

Tenerife cu cele mai frumoase plaje din lume

Cu destinația de vacanță Tenerife există nenumărate vacanțe charter. Tarifele pornesc de la 600 euro/persoană/sejur pentru o vacanță la plajă în Tenerife. În prețul tarifului sunt incluse servicii precum: cazare șapte nopți cu mic de jun, zbor charter dus-întors, transfer aeroport, taxe aeroport și asigurare medicală.

Așadar, dacă ești în căutarea unei vacanțe la plajă, Tenerife te va încânta, această destinație lăudându-se cu cele mai spectaculoase plaje din Europa. Aici vei găsi atât plaje cu nisip fin și auriu, cât și plaje cu nisip negru și vulcanic.

Stațiunea din sudul insulei Tenerife care poartă numele de Playa de Las America reprezintă locul ideal pentru a-ți petrece vacanța la plajă. Această stațiune este potrivită mai mult pentru cei care doresc să se distreze, stațiunea vibrând de energie, baruri, terase și restaurante. Dacă îți dorești o vacanță la plajă mai liniștită, atunci îți recomandăm stațiunea Los Cristianos care este potrivită pentru un sejur în familie.

Paradisul exotic din Maldive

Hai în vacanță la plajă în Maldive să descoperi paradisul exotic turcoaz! Maldive este paradisul insular ideal pentru cei care își doresc să plece în luna de miere într-o vacanță la plajă.

Cu ape strălucitoare albastre și cu nisip fin, Maldive este o destinație de călătorie potrivită oricărui tip de turist, fiind o destinație inedită și pentru familii cu copii.

Dacă ești în căutarea unei vacanțe la plajă în 2019, printre cele mai frumoase plaje se numără plajele de pe Insula Cocoa. Această insulă este potrivită și pentru cei care își doresc să se relaxeze dar și pentru cei care vor să practice diverse sporturi marine, precum scuba diving și snorkeling.

Consultanții travel ai agenției Smart Tours au testat această destinație cu scopul de a veni către turiști cu cele mai bune recomandări. Printre cele mai bune hoteluri din Maldive pe care consultanții Smart Tours le recomandă se numără Hotel Atmosphere Kanifushi Maldives – A Premium All – Inclusive Resort. Un hotel care vă oferă o experiență de călătorie senzorială cu adevărat inedită.

Vacanțele te încarcă cu energie, îți îmbogățesc experiențele de viață și te apropie de cei dragi! Este timpul să te relaxezi într-o vacanță la plajă! Alege oferta potrivită pentru tine, trimite cererea de ofertă, iar unul din consultanții travel ai agenției Smart Tours te va contacta pentru a-ți oferi toate informațiile vacanței alese de tine!

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau google plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.