Vacanață exotică în Boracay – Filipine

Insula din Filipine ce poartă numele de Boracay este un adevărat paradis exotic! Cuvântul ‘’borac’’ înseamnă de fapt alb și caracterizează nisipul insulei.

Aceasta este o insulă de mici dimensiuni, iar prin urmare nu dispune de un aeroport propriu. Pentru a ajunge într-o vacanță în Boracay poți zbura fie pe aeroportul Caticlan, fie pe aeroportul Kalibo.

Primul aeroport este cel mai apropiat de insula Boracay, însă aici aterizează doar avioane de mici dimensiuni, iar cel de-al doilea aeroport, Kalibo, este un aeroport internațional mai accesibil și mai mare ca dimensiuni. Din aeroportul în care aterizezi poți lua un feribot și ajunge cu ușurință pe insula Boracay.

Hai în vacanță în insula Boracay

Insula Boracay este catalogată ca fiind una dintre cele mai bune destinații de vacanță din lume. Odată ce vei ajunge aici, vei observa cât este de fin nisipul alb și cât de limpede și clară este apa.

Da, Boracay este într-adevăr un paradis insular care se întinde pe o suprafață de 12 km pătrați. O vacanță exotică în Boracay ar fi ca o dorință împlinită pentru orice împătimit al vacanțelor exotice și al plajelor deosebite.

Această insulă minunată este structurată în trei zone, activitatea cea mai intensă și interesantă, întâmplându-se în zona centrală unde se află și faimoasa și vestita plajă White Beach, care așteaptă cuminte să fie explorată.

Zona centrală este foarte populată cu o gamă variată de hoteluri, buticuri, hosteluri, resorturi de lux, restaurante, baruri, toate asaltate de turiști și călători din toate colțurile lumii.

Boracay – un adevărat paradis insular

Într-un sejur în Boracay vei avea posibilitatea să vezi și să explorezi cele mai frumoase și idilice plaje. Boracay este fără doar și poate un paradis insular de care vă veți îndrăgosti iremediabil.

Nisipul alb și apa turcoaz îți vor fura atenția pe loc. Cele mai cunoscute plaje din Boracay sunt următoarele: White Beach, Bulabog Beach și Puka Beach.

Cea mai frumoasă dintre acestea este, desigur, White Beach, care se întinde în estul insulei, fiind renumită pentru amestecul de culori și oameni.

Această plajă este foarte lată și are peste patru km lungime. White Beach este o plajă exotică ce se bucură de o vegetație tropicală abundentă.

Într-un sejur în Boracay trebuie neapărat să explorați și Bulabog Beach, care este pe partea opusă, în vestul insulei și este total diferită. Dacă ești pasionat de kite surfing, aici este locul ideal în care trebuie să ajungi.

Pe Puka Beach o veți găsi în nordul insulei și este interesantă pentru faptul că pe această plajă nu este permisă nicio construcție de hoteluri, terase sau restaurante, fiind o plajă mai aerisită.

Indiferent de plaja pe care alegi să o explorezi, o vacanță exotică în Boracay poate fi o experiență de călătorie de neuitat.

Pentru un sejur în Filipine, accesează portalul de vacanțe al agenției de turism Smart Tours, unde vei găsi cele mai bune tarife pentru vacanțele exotice în Boracay!

Hai în vacanță să descoperi bucuria de a călători!

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *