(P) Roma, istorie si turism

Capitala unuia dintre cele mai mari imperii, Roma pastreaza inca multe amintiri ale  perioadei de glori. Coloseumul simbolul Imperiului roman este cel mai important obiectiv al Romei. Acesta este unul dintre locurile care iti stimuleaza imaginatia, care te poarta in lumea galdiatorilor si a luptelor pentru imperii.

Piazza Navona una dintre cele mai frumoase piete ale Romei, impreuna cu cele trei fantani ale sale: Fontana dei Quatro Fiumi, Fontana di Nettuno si Fontana del Mauro spun deasemenea povesti ale marelui imperiului. Obiectivul principal al pietei il reprezinta Fontana dei Quattro Fiumi ,reprezentarea celor mai mari fluvii de pe principalele continente: Dunarea, Nilul, Gangele si Rio della Plata.

Acestea sunt doar doua din nenumaratele obiective ale Romei de aceea pentru a o descoperii in adevarata splendoare este nevoie de o vizita in aceasta cetatea istorica a Italiei. Astfel incat poti cauta ceva vacanta la Roma in urmatoarea perioada. Si stai fara grija, acolo e aproape tot timpul cald.

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *