(P) Vacanta la ski, obiectiv de iarna

Desi nu sunt o iubitoare a ski-ului iarna aceasta m-am hotarat sa ma pregatesc de  “marea aventura”. Si pentru ca nu sunt o mare iubitoare a acestui sport nu am ales un drum cu avionul in una dintre cele mai cunoscute statiuni ale Austriei, ci m-am hotarat sa fac un mic tur cu masina a principalelor oraselor pe care le voi intalnii in drum. In acest mod in cazul in care experinta pe skiuri  va fi dezamagitoare, voi ramane cu amintirea oraselor vizitate.

Primul punct de oprire a fost Budapesta, aici am ramas impresionata de modul frumos in care vecinii nostri exploateza Dunarea, si o fac unul dintre principalele puncte de atractie pentru turisti. Croaziera pe Dunare iarna, este o experienta romantica care trebuie incercata daca esti in Budapesta.

Urmatoarea oprire: Viena. Iar daca Budapesta nu te-a impresionat acesta este cu siguranta orasul care o va face. Pietele de Craciun de aici il fac si pe cel mai insensibil om de pe pamant, sa simta spiritual Craciunului.

In final “marea aventura” a ski-ului. Si in ciuda reticentei mele am ramas impresionata de modul in care se poate face ski in Austria atat la nivel de profesionist cat si pentru incepatori. Poate ca acest lucru se datoreaza si alegerii mele in privinta statiunii si anume a Bad Hofgastein, o statiune in care ski-ul se imbina cu spa-ul “la mare altitudine”. Oricum  dupa aceasta experienta sunt sigura ca Austria ar trebuii sa fie inclusa in alegerea mea pentru vacanta din sezonul de iarna.

Vacanta la ski in Austria cu siguranta e incepand din acest an unul din obiectivele mele.

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *