Excursie la Karlovy Vary

Ei bine, anul acesta s-a nimerit ca ziua nationala a Romaniei si Sfantul Andrei sa pice in zilele de miercuri si joi, iar asta inseamna ca saptamana viitoare, de miercuri pana duminica, majoritatea oamenilor vor avea liber si vor petrece aceasta perioada prin diverse zone ale Romaniei. Sau stand acasa.

Sau prin alte tari, asa cum o sa fac si eu de altfel. N-am reusit pana acum sa merg cu masina mea prin alte tari, asa ca perioada asta s-a potrivit la fix pentru un drum prin Europa. Ceva scurt, nu va imaginati ca o sa ajung sa vizitez o gramada de tari.

Planul e relativ simplu: Romania – Ungaria – Slovacia – Polonia – (poate Germania) – Cehia – Austria – Ungaria – Romania. Desi sunt multe tari, dupa calculele mele n-ar trebui sa fac mai mult de 2500 de km pe drum.

O destinatie e insa cea care conteaza: Karlovy Vary. Am vrut sa ajung acolo de ceva vreme. Iar acum, daca nu se intampla ceva nefericit care sa ma opreasca din drum, o sa ajung intr-un final si in principala destinatie cu ape termale din Cehia. E de fapt un triunghi de statiuni cu bai termale, dar cel mai probabil o sa stau 1-2 zile in Karlovy Vary, asa, de relaxare.

De fapt, am si facut un program, iar mai jos sunt si ceva oferte pentru cei care vor sa stea 1-2 zile in Karlovy VaryBooking.com

Ce voi face acolo ? Pe langa relaxare, probabil ca ma voi plimba pe strazile orasului, sa vad care e atmosfera intr-un spa town in lunile de iarna. Din ce am inteles, oricum conditiile pentru tratament sunt in interior, deci nu ne-ar influenta prea tare vremea de afara.

Inca nu am un itinerariu complet pentru o vizita in Karlovy Vary, asa ca daca ati fost pe acolo, ajutati un sarman cetatean: ce se poate face interesant prin zona Karlovy Vary ?

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *