Oferte de turism de black friday

In general nu scriu articole despre black friday, in general pentru ca oamenii oricum sunt supra aglomerati cu articole de genul in perioada asta. Cu toate acestea, am observat pe diverse siteuri o multime de oferte de Black Friday pentru cei care vor sa isi rezerve o vacanta. Iar daca vrei sa planifici din timp si salvezi ceva banuti, iti las aici niste linkuri, poate la noapte sau maine vei putea sa iti achizitionezi un concediu sau un city-break intr-o locatie pe care vroiai sa o vezi de mult.

Sa incepem atunci:

In prima faza, city-break la Roma cu pana la 35 % reducere:

vola.ro%20

Urmat de un city-break la Barcelona cu 40 % reducere:

vola.ro%20

Daca vrei sa mergi la targul de Craciun de la Viena, ai oferte reduse cu 40 % in urmatoarea perioada.

vola.ro%20

Si daca vrei sa te distrezi bine, poti sa incerci sa ajungi la Amsterdam. Si acolo ai oferte reduse cu pana la 35 % fata de pretul obisnuit:

vola.ro%20

Asta e pentru calatorii. Iar daca nu vrei sa stai departe de internet sau vrei sa faci poze in locatile in care mergi, de ce sa nu le faci cu un telefon Apple performant. Eu personal am trecut pe Apple acum ceva ani si, cu toate dezavantajele sistemului lor greoi de itunes, sunt multumit de securitate, felul in care se misca telefonul si mai ales pozele pe care le poti face cu acesta. Pe mine ma intereseaza:

Apple Watch cu curea de aluminiu (sau neagra, depinde ce prind):

Ma mai intereseaza si un MacBook si un iPhone SE, dar totul depinde de pretul care va fi maine dimineata. Oricum, maine pe la pranz o sa incerc sa vad ce oferte mai sunt inca pe piata la ora respectiva si sa updatez articolul.

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *