Idei de vacanță în Caraibe

Pe ce insulă alegem să mergem?

Caraibe este o regiune în zona Americii Centrale cunoscută pentru peisajele exotice și absolut fabuloase cu care se mândrește.

Climatul din această zonă este unul tropical, cu ierni foarte calde și uscate, astfel că vremea este destul de bună pe întreaga perioadă a anului, cu mici excepții la finalul verilor, atunci când de regulă este sezonul de uragane.

În Caraibe sunt mii de insule care fac parte din diferite țări insulare, drept urmare este o alegere destul de dificilă de făcut, atunci când vrem să ajungem în Caraibe.

Noi vă spunem că indiferent de destinația pe care o vei alege, odată ce vei ajunge într-o vacanță exotică în Caraibe vei găsi o lume cu totul și cu totul diferită, chiar în mijlocul paradisului. Printre cele mai populare destinații, noi recomandăm să luați pulsul următoarelor insule:

  1. Aruba, cuibul păsărilor flamingo și un colțișor de rai. Aruba face parte din Regatul Țărilor de Jos, iar cetățenii români pot călători în Aruba pe baza cărții de identitate sau a pașaportului, nefiind nevoie de viză. Aruba este un loc ideal pentru a-ți petrece vacanța împreună cu persoana iubită, sau cu familia.
  2. Jamaica, un paradis cu muzică reggae. Când te gândești la Jamaica, îți vine instant în minte muzica cu ritmuri de reggae a lui Bob Marley. Plajele de vis din Jamaica, apa limpede turcoaz, nisipiul fin, golfulețele ascunse, îi fac pe turiști să îndrăgească această destinație, iar pe unii dintre aceștia să revină cu drag.
  3. Cuba pentru iubitorii de istorie, cultură și Cuba Libre. Cuba este o destinație exotică foarte căutată de turiștii din întreaga lume. Nu ai cum să ajungi aici și să nu vizitezi Varadero sau Havana, simbolul Cubei. Țara cu cele mai frumoase și inedite plaje din lume se află azi în topul destinațiilor preferate de turiști.
  4. Curaçao e pentru iubitorii de artă și cultură. Într-o atmosferă cosmopolită și elegantă această insulă este preferată de turiștii pasionați de artă și cultură. O insulă aparte cu plaje întinse de-a lungul țărmului sau plaje ascunse printre stânci, Curaçao are nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber printer care scuba-diving, snorkelling, deep sea fishing, windsurfind, sailing.
  5. Guadalupe e o insulă cu adevărat exotică cu pelicani, plaje superbe, nisip fin, cocotieri și ape turcoaz. O insulă în care poți face scufundări în apele turcoaz din jurul insulei și poți practica în același timp și surf.

O vacanță exotică în Caraibe este o experiență de pus pe lista cu dorințe, mai ales că de la noi din țară se poate ajunge relativ ușor către aceste insule. Pentru o vacanță exotică în Caraibe, explorați ofertele ‘’smart’’ de pe site-ul de vacanțe și hai să alegem împreună oferta potrivită pentru tine!

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *