Vacanță exotică în Cuba

TOP 3 plaje de testat într-o vacanță exotică în Cuba

Dacă paradisul ar purta un nume, acesta ar fi cu siguranță Cuba. Până și cuvântul în sine este melodios, cald, blând, care inspiră la muzică, ritm, romantism, exotic, stare de bucurie și de relaxare.

Cuba în sine este o destinație exotică la mare căutare de turiștii care vor să experimenteze și să ia pulsul unor noi teritorii, deoarece Cuba este recunoscută, printre altele, ca fiind țara cu cele mai frumoase și inedite plaje din Caraibe. De aceea, pentru iubitorii de plajă și de vacanțe exotice, am pregătit un top al celor mai spectaculoase plaje pe care le-am testat.

Nu ai cum să ajungi în Cuba și să nu vizitezi, Varadero, locul cu cele mai spectaculoase plaje. Aflat destul de aproape de Havana, Varadero se află în centrul Cubei, fiind un punct turistic foarte important, care găzduiește hoteluri, restaurante, baruri, petreceri, magazine și peisaje de vis.

Varadero este locul în care vei obține cele mai frumoase poze de vacanță, locul în care te vei bucura de soare pentru a obține un bronz perfect, locul cu peisaje de culoare albastru-turcoaz, cu plaje cu nisip alb fin.

Parcă îți și imaginezi cum briza tropicală te răcorește numai când te gândești la un asemenea peisaj idilic. Varadero este rețeta perfectă pentru relaxare. Chiar dacă optezi pentru un serviciu turistic all inslusive aici, noi recomandăm să vizitați și să descoperiți și restul orașului Varadero.

Deși Varadero este mult mai căutat, noi considerăm plaja din Cayo Levisa, care este una dintre cele mai spectaculoase. Recomandăm această plajă pentru oameni care vor să se retragă puțin mai departe de zumzetul turiștilor, tocmai pentru că plaja nu este așa de cunoscută de turiști.

Poți vizita întâi zona cu cele mai multe plantații de tutun, care se numește Vinales, apoi de aici te poți duce la plaja Cayo Levisa, plajă care se află la aproximativ două ore de Havana.

Cert este că liniștea de aici și peisajele cu nisip alb și valuri turcoaz te vor determina să nu mai vrei să părăsești acel loc. Și în final, în vacanța ta din Cuba, trece pe lista cu dorințe și Playa Ancon din Trinidad.

Recomandăm să explorați și zona Trinidad, un oraș colorat cu mult farmec și apoi să vă relaxați la Plaja Ancon, care se află la aproximativ 20 de kilometri de Trinidad. O plajă lungă, întinsă, liniștită, plină de palmieri sub care poți face niște fotografii foarte cool pentru profilul tău de Instagram.

Sunt atât de multe locuri de explorat și descoperit în Cuba, încât vă lăsăm pe voi să le luați pulsul în ritmuri latino, într-o vacanță exotică în Cuba. Descoperă vacanțe exotice și rezervă-ți vacanța din timp!

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

1 thoughts on “Vacanță exotică în Cuba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *