Traficul din Bucuresti, fara el poti sa traiesti

De cand am ajuns prima oara in capitala Romaniei mi-am dat seama ca traficul prin acest oras e problematic. In anumite ore din zi e absolut criminal sa incerci sa ajungi undeva, asa ca in timp ajungi sa te gandesti la ce ore sa iesi din casa sa incerci sa rezolvi ceva ca sa nu prinzi trafic criminal.

Evident ca am gasit si orele in cauza, de nevoie mai mult, pentru ca nu e o placere sa stai prin traficul din Bucuresti. Imi si inchipui acum cum e pentru un cetatean care se apuca de o scoala soferi Bucuresti si vrea sa invete sa conduca. Imi inchipui ca e destul de stresant, mai ales la orele mai aglomerate.

Desi am vazut si anumite masini de scoala care respecta regulile din parti. Evident, sunt cazuri izolate, dar ar trebui sa fie inexistente pentru o buna desfasurare a traficului.

Nu stiu daca in Bucuresti e atat de rea aglomeratia cat lipsa de respect a unor soferi si bagarile la intimidare, mai sa te loveasca. Sau mersul pe linia de tramvai cu depasire de coloana. Astea nu sunt lucruri foarte frecvente in orasele ceva mai mici. Se mai taie uneori linia continua in anumite situatii, dar fara intrari bruste si depasiri extrem de dubioase..

Ca e destul de aglomerat se stie, dar doar in anumite perioade din zi se circula ceva mai greu. De pe la 7 dimineata pana pe la 10 si de pe la 5 dupa masa pana pe la 8 seara. Evident, depinde si de zona.

Intersectia de la Stefan cel Mare va fi constant aglomerata in aceste ore si blocajele vor fi mari. De exemplu pe Virtutii (sector 6) poti circula cat de cat ok pana la 8 dimineata, dar intre 8 si 10 doar iti pierzi timpul la volan. La fel e si daca incerci sa iesi din Chiajna seara spre Virtutii, coada va fi pana la Carbogaz in Chiajna, vei sta si jumatate de ora la un singur semafor.

Totul depinde de zona respectiv si de cat de bine e facuta. Asa ca dragi Bucuresteni, stim ca urati felul in care se circula prin orasul acesta, dar sunt curios prin ce intersectii e extrem de aglomerat si pe la ce ore. Lasati raspunsul vostru in comentarii.

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *