Transportul pana la aeroportul Otopeni

Pentru cei care traiesc in Romania si au fost de cel putin cateva ori in capitala, stiu cat de scump e sa calatoresti pana la aeroportul Otopeni. De multe ori mult prea scump, pentru ca multe taxiuri supra-taxeaza clientii pentru a isi obtine profit sau nu dau drumul la aparat. Stiti situatia, poate ati si fost in ea. Sau poate ca nu. Sunt insa foarte putini taximetristi corecti in jurul aeroportului din Otopeni.

M-am gandit zilele trecute la ce variante as mai avea de a ajunge la aeroportul Otopeni, fara sa folosesc la bunavointa unor prieteni care sa stea in Bucuresti sau intr-o comuna din nordul capitalei pentru a ma duce si pe mine pana acolo. Si din ceea ce am cercetat, mai exista inca doua variante:

transfer aeroport Bucuresti – serviciu prin care iti comanzi frumos o masina cu sofer care sa te duca din Bucuresti pana la aeroport, platesti undeva intre 25 si 40 de euro, in functie de masina pe care o doresti (poate ai mai multe bagaje, poate sunteti mai multe persoane, poate ai si un copil, sunt multe detalii care pot fi acoperite de un astfel de serviciu). E nitel mai scump decat un taxi in mod normal, dar nu enorm de scump daca vrei sa calatoresti lejer si cu un pret corect.

– trenul …… care nu mai merge, din cate am vazut. Acum vreo 2 ani mai mergea un tren din gara de nord pana in apropiere aeroportului Otopeni. Nu mergea pana aproape de terminale, ci doar undeva pe un camp si de acolo te ducea un autobuz. Nu era foarte convenabil si s-a scos.

Microbuze nu sunt care sa mearga la aeroport din cate stiu eu. Iar alte mijloace de transport in comun nu prea mai stiu sa mearga la aeroport. Asa ca variantele sunt limitate. Depinde totul de confortul in care vrei sa calatoresti.

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *