Transport persoane Romania-Anglia cu autocarul (P)

Grupul Eurolines, principalul furnizor de servicii turistice complete din Romania, vine in intampinarea clientilor cu ofertele pentru transport persoane Romania Anglia cu autocarul. Anglia este cea mai mare si cea mai dens populata tara din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Capitala Angliei este Londra, iar de la an la an tot mai multi turisti ii trec pragul pentru a petrece un sejur in acest oras incarcat de istorie, pentru a se bucura de tot ceea ce Anglia are mai frumos, pentru a observa cum obiceiuri de “moda veche” se imbina armonios cu extravaganta moderna. Anglia are o clima temperata, cu anotimpuri foarte variate in privinta temperaturilor.

Renumita pentru multele sale zile ploioase, Anglia se numara totusi printre tarile care atrag anual foarte multi turisti din intreaga lume, dornici sa viziteze London Eye – o atractie relativ noua care a devenit in scurt timp populara, Big Ben – emblema capitalei britanice, Turnul Londrei – obiectiv turistic si istoric impresionant,

Aquariumul din Londra (Sea Life London Aquarium) – gazduit in istorica cladire County Hall care este situata pe malul Tamisei, reprezentand unul dintre cele mai mari aquariumuri din Europa, dar si British Museum, cel mai vechi, mai mare si probabil celebru muzeu din intreaga lume.

eurolines

Cei care aleg sa foloseasca autocare Eurolines pentru a ajunge in Anglia trebuie sa stie ca vor beneficia de preturi promotionale daca isi fac rezervari din timp pentru transport persoane Romania Anglia. Grupul Eurolines doreste sa ofere clientilor sai cele mai variate produse, precum si cea mai complexa oferta a partenerilor cu care colaboreaza. Eforturile grupului Eurolines sunt indreptate catre eficientizarea si imbunatatirea serviciilor, catre personalizarea ofertelor in functie de tipologia fiecarei persoane careia se adreseaza, astfel incat sa poata satisface cele mai atipice si complexe cereri de servicii turistice datorita multitudinii de “instrumente” pe care le are la dispozitie: autocar, avion, turism, principalele sisteme de rezervari online existente in piata turistica, rent a car si taxi.

Eurolines dispune de o flota de 33 autocare proprii (Scania, Mercedes si Setra), la care se adauga cele ale subantreprenorilor cu care colaboreaza. Pentru calatoria cu autocare Eurolines, clientii au garantia celui mai bun raport calitate-pret, precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite. Autocarele achiziţionate de catre grupul Aerolines au acum GPS şi sistem de urmărire din exterior, astfel încât cei care îşi aşteaptă rudele să le poată vedea traseul.

Mai multe detalii despre transport persoane Romania Anglia si despre Grupul Aerolines gasiti pe site-ul oficial.

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

One thought on “Transport persoane Romania-Anglia cu autocarul (P)

  1. Pingback: Cele mai importante atracții turistice din Budapesta - UN1KA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *