Prima experienta pe avion

S-a intamplat acum aproape 3 ani, dar fiind prima experienta de genul, e clar ca e cea de care iti aduci aminte cel mai bine. Vorbesc astazi despre primul zbor cu avionul, zbor care l-am facut pe ruta Timisoara – Londra Luton. A fost cumva neprevazut totul, dupa un eveniment nefericit cu masina. Am hotarat ca e timpul sa facem o pauza si ca trebuie sa plecam undeva departe. Iar acel departe a fost sa fie Londra, si pentru ca am luat biletele mai din scurt, n-am apucat sa prindem vreo oferta, cum puteti gasi aici – https://www.aerolines.ro/oferte-speciale/bilete-de-avion-londra/.

Chiar daca biletele pentru avion nu au fost cele mai ieftine, am zis ca e timpul sa plecam si noi intr-un loc mai deosebit, iar Londra se potrivea de minune pentru o iesire.

Nu cred ca mai trebuie sa spun ca in noaptea dinaintea plecarii nu am putut dormi, iar cand am ajuns la aeroport a trebuit sa mai trec si prin normalul control. Nu prea suport astfel de controale, dar am ajuns sa inteleg utilitatea acestora pentru a nu permite oamenilor sa aduca obiecte interzise la bord. Nu ca cineva s-ar chinui sa pune vreo bomba in Romania.

Pana la avion ne-au dus 600 de metri cu un autobuz lung (asa zis-ul bendy buss al englezilor), iar de acolo a urmat imbarcarea si gasirea unui loc ok. Am avut “norocul” sa prind un loc la geam, dar din pacate la dus nu am prea avut ce vedea, avand un cer innorat care nu ne-a permis sa vedem prea multe jos. Cu toate acestea, norii erau spectaculosi, nori de furtuna, de tunete si fulgere.

In avion am mai stat inca 30 de minute pana cand sa plecam efectiv. Iar despre plecare, pot spune ca e o experienta aparte sa simti atatia G pe piept in momentul decolarii. Pentru ca decolarea este punctul cel mai interesant din zborul propriu-zis. Iar senzatia, dupa cum ziceam, este speciala, mai ales la primul zbor.

In rest, zborul a fost relativ plictisitor si inghesuit (e totusi clasa economy la Wizz), dar dupa doua ore si ceva de plictiseala si dureri de urechi (urechea interna nu era deloc obisnuita cu astfel de altitudini si modificari), am ajuns pana la urma sa aterizam la Luton si sa ne pregatim sa mergem mai departe. Despre ce am facut prin Anglia, voi povesti intr-un alt articol despre turism pe acest blog.

Personal as spune ca merita sa incerci macar o data sa zbori in viata, dar stiu ca sunt multe persoane care au o frica extraordinara de a zbura. Daca nu stii insa care e experienta, trebuie sa o incerci sa vezi cum te simti.

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *