Mobile apps – pentru o vacanta de vis

Te pregatesti de calatorie si vrei ca totul sa fie perfect? Iata de ce trebuie sa ai instalate cateva mobile apps pentru ca vacanta ta sa fie perfecta!

Organizarea unui concediu, fie ca este vorba de un city break sau un sejur de mai multe zile, a devenit mult mai usoara datorita aplicatiilor mobile disponibile pentru utilizatorii de smartphone.

De mult au trecut vremurile cand planificarea unei vacante se facea stric printr-o agentie de turism. Acum, utilizatorii de smartphone, au la dispozitie zeci de aplicatii destinate rezervarii biletelor de avion sau a hotelului, planificarea itinerariului, gasirea celor mai ieftine mijloace de transport si nu numai.

Cele mai cautate mobile apps

Printre cele mai populare aplicatii de calatorii pentru telefonul mobil este Tripadvisor. Aceasta aplicatie este echivalentul unui ghid de calatorie de buzunar, ce te pune la curent cu sugestii de hotel, restaurant sau activitati pentru a-ti petrece timpul intr-un mod cat mai placut.

Utilizata de milioane de oameni, aplicatia Tripadvisor a devenit un etalon pentru multe dintre hotelurile sau restaurantele din Europa si nu numai. Recenziile oferite de utilizatorii aplicatiei au redat calitatea sau lipsa acesteia pentru milioane de locatii din intreaga lume.

Vocre este o aplicatie care te ajuta sa traduci orice, trebuie doar sa zici in microfon propozitia si aceasta iti va fi tradusa. Cu ajutorul acestei aplicatii poti cere indicatii sau poti comunica in diverse limbi, cu usurinta.

In functie de tipul si nevoile calatoriei lista aplicatiilor poate fii completata cu mobile apps precum Foodspotting, HelpCall, Museums mobile si multe altele.

Inainte de a planui o calatorie intra pe GooglePlay sau Apple Store si descarca aplicatiile mobile care se potrivesc cel mai bine cu nevoile tale. Aceste aplicatii iti vor usura cautarile iar timpul destinat distractiei o sa creasca semnificativ.

Ce mobile apps folosesti pentru rezervarea hotelului sau a biletelor de avion?

Ai si alte propuneri de aplicatii utile in calatorii?

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *