Acum la final de an…

…. noi fugim la Amsterdam.

Nu chiar acum, in perioada sarbatorilor de Craciun si Revelion, ci abia prin luna Aprilie. Dar trebuia cumva sa fac sa rimeze titlul. Am programat biletele acum cateva zile, iar asta inseamna ca ne vom intoarce in capitala Regatului Tarilor de Jos pentru a ii descoperi si mai multe cladiri si locatii interesante. Poate de aceasta data apuc sa fac un research serios inainte de a pleca mai departe.

Mi-am luat concediu de doua zile, pentru a putea pleca cu avionul de miercuri seara, urmand a fi acolo pana duminica dimineata, daca totul merge bine. Asta inseamna trei zile de mers (sau de pedalat, asa cum prefer eu) prin oras, poate de data asta apucam sa vedem mai multe decat anul trecut. Nu ca anul trecut nu am fi vazut o multime de lucruri interesante, doar ca mi s-a parut ca am petrecut mult prea putin timp explorand Amsterdamul, vazand doar putine lucruri interesante de acolo. Din ce tin minte, am plecat din partea de vest pe o alee, mergand mai departe prin zona centrala a orasului. Mi-ar placea sa vad putin si zona de vest si parte de nord, cea mai apropiata de Marea Nordului, pentru ca tura trecuta nu am apucat sa o vad, iar canalele parca nu sunt la fel de interesante noaptea.

Sunt sigur ca ne vor astepta multe lucruri interesante si in aceasta vizita, iar pe acelea voi avea grija sa le relatez mai in detaliu pe acest site. Mi-ar placea sa stiu ce ati face voi intr-un city-break la Amsterdam, ce ati vizita, pe unde ati mai merge prin Olanda daca ati avea ocazia. Lasati raspunsurile in comentarii.

Si la final de articol (pentru ca va fi ultimul din 2015), va urez sa aveti sarbatori fericite si sa ne citim cu bine si in 2015.

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *