Intrebarile publicului: runda 1

In anumite zile mai trag putin pe dreapta, opresc motorul si stau si ma uit prin analytics ca sa vad ce mai cauta lumea. Printre toate aceste cautari, gasesc o multime de cautari… atipice, care am zis sa le grupez intr-o singur articol. In primul rand pentru ca raspunsurile sunt destul de scurte, iar in al doilea rand, cateva intrebari sunt mai ciudate.

Chiar si asa, le-am grupat pe toate intr-un singur articol. Iata deci cateva raspunsuri la intrebarile voastre:

Apa termala la Galati ?

Apa termala nu e la Galati, gen nu se gasesc izvoare termale de suprafata nicaieri intr-o raza de 20 km de Galati. Sincer, n-am gasit nici macar bazine de inot cu apa calda in Galati. Desi banuiesc ca Intercontinentalul din Galati ar trebui sa aiba un bazin de inot cu apa calda. Dar mna, suma pentru o zi de plata acolo e destul de mare, banuiesc.

Cele mai apropiate izvoare termale de Bucuresti in Bulgaria

Apai aveti Thermo la Bucuresti, mai aveti si Calimanesti Caciulata in apropiere, aveti unde merge la izvoare termale in Romania, nu mai cheltuiti banii la bulgari.

Dar daca trebuie neaparat sa stiti, iata cateva locatii cu ape termale:

– Sapareva Banya – 450 KM
– Hisarya – 345 KM
– Devin – 480 KM
– Varshets – 320 KM
– Bankya – 380 KM
– Velingrad – 470 KM
– Sandanski – 540 KM

Despre aceste statiuni, in curand si pe Harta Turistului. Cateva dintre acestea chiar sunt interesante, deci va puteti astepta la articole pentru acestea.

Pe unde se trece din judetul Suceava in Maramures ?

Surprinzator, e un singur drum face legatura intre judetele Maramures si Suceava, si tot odata intre regiunea Maramures si regiunea Bucovina. Iar acel drum e DN18, drumul care porneste de la Iacobeni (intersectia cu drumul Suceava-Bistrita) si merge pana la Borsa si mai departe la Moisei, unde se intersecteaza cu DN17C, drumul care duce la Salva-Nasaud.

Unde sa merg la bai iarna ?

Ei bine, daca intrebai de bai termale, sunt cateva zone unde sunt bai termale si poti merge si iarna. Baile Felix si Baile Herculane sunt doua dintre acestea, dar majoritatea statiunilor au hoteluri sau locatii unde poti merge pentru o sesiune de spa iarna.

As dori să stiu ce statiune de pe valea prahovei au sî pîscine in aer liber sau ştranduri

Cu toate ca scopurile sunt bine definite, cam greu sa gasesti in felul asta informatii pe internet. Poti sa iei pe rand fiecare statiune si sa filtrezi dupa piscine. Stiu ca la Predelut, Predeal si Busteni sunt cateva hoteluri care au si piscine. Dar costul pe noapte e destul de piperat.

Care sint statiunile cu apa termala din romania

Am o pagina intreaga dedicata acestora – Ape termale – in curand si cu o harta si o asezare mai prietenoasa a acestora in pagina. So wait for it….

Ce poti face intr-o vacanta

Ei bine, sa te relaxezi, in primul rand, ca ala e scopul principal. Totul e sa te relaxezi si sa iti centrezi toata vacanta pe tema asta.

Cu ce masina se ajunge la intrarea principala a parcului tineretului sincai

Ei bine, poti ajunge cu metroul la tineretului. Poti sa urci si panta pana sus in Parcul Tineretului, e o parcare mare acolo. Dar nu intra in parc cu masina, nu fi ghertoi.

Izvor de borcut la vatra dornei

Surprinzator de greu de gasit. L-am cautat o dupa masa intreaga si n-am dat de el. Daca dai de el, anunta aici in postare, ca sa dam locatia exacta pe google maps.

Unde sunt unguri in Covasna

Peste tot. N-ai cum sa ii ratezi.

Cam asta e tot. Dar pe masura ce mai colectez “fraze” de genul, voi reveni cu o postare.

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *