Gata de vacanță – ce punem în bagaj

În sfârșit toată lumea începe să îți facă își facă planuri de vacanță fie prin țară sau chiar și în străinătate.

Multe lucruri s-au schimbat pe perioada pandemiei, iar adesea pregătirea bagajului de vacanță devine o problemă datorită lucrurilor mai puțin obișnuite car trebuie să existe.

Bagajul de călătorie post-pandemic

Unele companii aeriene acceptă doar anume măști deprotecie care trbeuie folosite pe tot parcursul zborului. Astfel trebuie să existe în bagaj cel puțin un set de astfel de măști. Dacă la destinație se poartă măști și pe stradă, atunci pote se va opta pentru un set de măști de bumbac care sunt puțin mai confortabile pentru perioade lungi de timp. Dezinfectantul fie sub formă de gel sau șervețele, trebuie să își facă loc în bagajul de mână.

Geanta cu produse utile

Mai mereu medicamentele și-au găsit un loc în bagajul de vacanță,mai ales dacă este vorba și de un copil mic. Acum, termometrul și poate câteva teste rapide trebuie să existe pentru orice eventualitate. Bandajele, spirtul sau rivanolul nu au ieșit din discuție niciodată, la fel analgezicele sau medicamentele pentru stomac în cazul persoanelor sensibile la schimbarea dietei.

Creme și cosmetice

Protecția solară nu trebuie să lipsească dintr-un bagaj de vacanță. În cazul doamnelor care folosesc tratamente pupternice pentru ten precum acid salicilic Revox, o cremă cu SPF este absolut necesară pentru a se asigura că tratamentul nu îi face mai mult rău decât bine. Adesea crema cu protecție solară este evitată datorită măștii albe pe care o lasă unele produse însă au apărut pe piață o serie de produse cosmetice coreene care lasă pielea impecabilă, fără urmeși oferă protecție înaltă în același timp.

Haine și încălțăminte

Aici este vorba de comoditate. Se pune în bagaj ce este comod, lejer și evident în conformitate cu destinația. La munte bocanci de trekking,la mare costume de baie modelatoare și rochii de plajă. De luatîn vedere este și mijloc de transport folosi. Cu mașina nu există o limită așa mare de bagaj, însă în avion nu prea se poate lua orice și oricât. În plus, este de preferat ca vacanță să fie relaxantă și obositoare datorită bagajelor care trebuiesc cărate peste tot. Minimal și absolut necesar sunt cuvintele cheie când vine vorba de pregătirea bagajului de vacanță post-pandemic.

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *