Ganduri inaintea unei pauze de Paste

Odata cu venirea lunii aprilie, majoritatea populatiei din Romania intra in pauza pentru cateva zile undeva pe la mijlocul lunii, iar asta datorita sarbatorilor de Paste. Si noi vom lua o scurta pauza de la scris pentru cateva zile dar nu va faceti griji, vom reveni in forta cu multe materiale noi pentru ca vom fi pe teren, intr-un fel. Vom pleca putin prin tara si implicit vom aduce imagini noi pentru pasionatii de turism. Asta printre micii, berea si mini turneele de poker pe care le facem de distractie.

Pana atunci insa va mai fi ceva de lucru iar noi vom incerca sa aducem ceva imagini si informatii din vestul tarii, avem foarte multe poze puse pe hold, n-a fost timp sa le organizam pe toate in articole, dar acum vom avea un weekend liber pentru aranjarea lor. Ca un spoiler alert, va spunem ca avem poze si informatii despre zona strazii Deliblata si parcul (sau mai bine scuarul) Bihor, parcul din acea zona, dar si poze realizate de-a lungul muntilor Retezat si Poiana Rusca in ultimele 3 luni. Ganditi-va doar ca in acea perioada muntii erau acoperiti de zapada iar norii ofereau niste forme mai mult decat interesante. In plus am avut lumini destul de bune pentru pozele care le-am vrut a face, chiar daca au fost facute din masina…. in timp ce era condusa.

Cam asta urmeaza sa vedeti la noi pe site. In curand, deci tineti aproape. Stim ca si voua va zboara nitel gandurile la micii, berea si soarele caldut de aprilie, dar mai avem vreo 2 saptamani pana atunci. Iar materiale avem suficiente….

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *