Ce poti sa faci intr-o vacanta in Grecia ?

grecia

Un sejur la mare este tot ce trebuie dupa un an de munca. Peisajele ce taie respiratia, briza marii si plajele primitoare au efecte mai relaxante decat orice spa.

Dintre toate tarile cu acces la Marea Mediterana, vacanta in Grecia este cea mai accesibila. Situata aproape de Romania, aceasta tara beneficiaza de ape curate si pestisori prietenosi, ce vin la mal si ii incanta pe turisti. Plajele sunt mereu curate si, mare parte dintre ele, au un nisip foarte fin. Unele sunt trecute in patrimoniul UNESCO sau fac parte din topul celor mai frumoase plaje din lume.

Grecii sunt recunoscuti pentru ospitalitatea de care dau mereu dovada. Ii ajuta pe turisti cu bagajele, le explica orice drum, spre orice punct de atractie. Gazdele sunt mai mereu prin zona, gata sa raspunda la intrebari. Statiunile sunt de mai multe feluri, in functie de ce cauta fiecare. Exista statiuni linistite, potrivite pentru familiile ce vor o vacanta in Grecia. La doar cativa kilometri de primul tip de statiuni, exista sate in care se tin petreceri fastoase in fiecare seara.

In afara de a face plaja si a se bucura de sanatoasa briza a marii, turistii din Grecia au la dispozitie o gama larga de posibilitati de a-si ocupa timpul liber. Seara, in aproape toate statiunile, restaurantele si magazinele au cea mai intensa activitate din timpul zilei. Trecatorii sunt invitati sa guste din specialitatea zilei (uneori chiar in limba lor materna) sau isi pot clati ochii cu haine frumoase. Pentru un plus de relaxare, sunt locuri in care pestisori din acvarii fac masaj la talpile oamenilor, locuri in care se fumeaza narghilea sau in care exista jocuri electronice.

Toate aceste distractii pot fi obtinute la un prêt mai mic daca se achizitioneaza o vacanta early booking. Aceasta presupune ca , cel ce doreste un sejur, sa-si rezerve un loc cu multe luni inainte de plecare. De regula, ofertele de vacanta early-booking dispar cu minim doua luni inainte de incepere sezonului.

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *