Despre conditiile din hoteluri

Cat timp calatoresti in Romania, e imposibil sa nu stai de cateva ori la hoteluri si pensiuni de pe la noi. Majoritatea sunt intr-o stare decenta, suficient de ok incat sa poti sa dormi intins si sa te trezesti odihnit. Pentru ca asta e cel mai important atunci cand esti la un drum lung. Majoritatea celor care sunt in mod constant pe drum nu cauta tot timpul conditii luxoase, un loc bun pentru a dormi bine e suficient. Evident, daca mergi in vacanta si vrei sa stai mai multe zile, probabil ca ai vrea sa ai un hotel ceva mai decent. Nu un hotel care are tapet clasic si modern pe pereti. Si cu toate astea, exista mini pensiuni si moteluri la noi care au astfel de conditii.

Evident, vorbesc de moteluri si pensiuni ieftine, pentru conditiile pe care le-am descris mai sus, cand esti constant pe drum si vrei doar sa te intinzi cateva ore si sa dormi. Majoritatea acestor motele si pensiuni practica preturi intre 35 si 70 de lei pe noapte si nu ofera foarte multe conditii. Un pat de dormit, posibilitatea sa deschizi un geam, poate un televizor, un dulap, un dus si asternuturi curate. Sincer, de multe ori, nici nu ai nevoie de mai mult.

Am stat si in moteluri care aveau tapet pe pereti si pe jos. Cumva nu ma mira, tinand cont ca e usor de curatat daca ai nevoie de spatii pentru turisti. Evident, nu va asteptati sa fie intr-o locatie plina de turisti, locatia respectiva era undeva in mijlocul lui nicaieri, departe de oras, dar aproape de un drum circulat.

Oricum, probabil ca si acele hoteluri au nevoie de idei de amenajari noi, pentru ca ar fi deja cazul, dar si asa nu cred ca ar putea sa mareasca foarte mult pretul. Oricum, fiti fericiti ca nu dormiti intr-un han ca cel in care au dormit prezentatorii de la Top Gear in Uganda. Acolo chiar ar fi jale sa stai mai mult de cateva minute.

Daca nu stiti despre ce este vorba, cautati pe internet “Top Gear – Africa Special”, cel mai recent dintre ele.

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *