Sali de Conferinte Timisoara

Sali de conferinte Timisoara

Timisoara detine in acest moment poate sute de sali de conferinte, unele mai atragatoare ca altele. Dar nici una dintre acestea nu-si invita partenerii la veritabile partide de vanatoare precum o face Hotel Roco, locatie ce dispune de doua sali de conferinte destinate evenimentelor cu staif ce se doresc a fi organizate aproape de Timisoara, intr-un cadru intim, select.

Hotel Roco ofera doua sali de conferinte langa Timisoara, scene excelente pentru organizarea de diferite evenimente de companie, traininguri, instruiri practice, conferinte.

1. Sala de conferinte Foisor. Hotel Roco a amenajat doua sali de conferinte, care pat fi adaptate oricaror cerinte organizatorice. Prima sala de conferinte a Hotelului Roco de langa Timisoara este intitulata Foisor, un spatiu cochet, ce poate gazdui intalniri de afaceri intime sau traininguri de mici dimensiuni.

2. Sala de conferinte Cort. Hotel Roco are capacitatea de a fi gazda unor conferinte largi, de pana la 300 de persoane. Intr-un cadru relaxat, amenajat cu gust, evenimentele firmei dumneavoastra pot capata aura unor evenimente foarte bine organizate! Cortul, cu o structura fixa si cu posibilitati practic nelimitate de dispunere a meselor si scaunelor, dispune de incalzire, de toate echipamentele necesare desfasurarii la standarde normale ale unei conferinte care se respecta.

Pentru detalii, dotari si rezervare, va invitam sa parcurgeti articolul Sali conferinte Timisoara.

Ti-a placut articolul ? Da-i un share pe facebook, twitter sau linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *